Våra tjänster

INTERIM CHEF ELLER PROJEKTLEDARE

- BEHÖVS FÖRSTÄRKNING?

 

Behöver ni förstärkning av en interim chef för kortare eller längre uppdrag? Ett inhopp under rekryteringstiden eller förstärkning under en arbetstopp?

 

Vi har chefer med erfarenhet som snabbt och effektivt sätter sig in i nya uppdrag. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa till.

ADMINISTRATIV SUPPORT

- BEHÖVS FÖRSTÄRKNING?

Behövs tillfällig förstärkning av administrativ support

Behöver ni tillfällig förstärkning av er administrativa support under arbetstoppar, förändringsarbete, personalbrist eller av annan orsak. Kontakta oss för en diskussion om hur vi bäst kan hjälpa till.

 

Är du egenföretagare med tung administration

Är den som gör allt själv? Sitter du med administration på ledig tid, kvällar och helger? Behöver du administrativ assistans? Administration är inte bara bokföring utan kan vara mycket annat. Hjälp med utskick av nyhetsbrev, säljbrev till kunder, kundregister, reseräkningar, fakturahantering, översättningar, avtalsskrivning, logistik kring mässor, större möten och mycket, mycket annat. Mycket går också att att göra på distans. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan hjälpa dig med.

EFFEKTIVISERA

ERA ADMINISTRATIVA RUTINER

Dags att se över era administrativa rutiner?

Är ni inne i en expansiv fas och behöver mer administrativt stöd. Er administrativa personal är kanske överlastad eller ni är egenföretagare och trött på att lägga ledig tid, kvällar och helger, på administration.

 

Kontakta oss så kan vi se om det inte går att få era befintliga rutiner och processer att flyta lite smidigare så att ni kan vinna både tid och kraft till annat som ni vill och behöver göra.

Effektivia Management & Administration AB

Gamla Lundavägen 1970, 275 64 Blentarp | 070 219 2343

Copyright @ All Rights Reserved